Snoremark flaskeholder

Ny flaskeholder til din mjød

Vi er på vej med en helt ny flaskeholder – et vikingeskib med køl og spanter, der både kan anvendes til at præsentere den gode mjød, men som også kan anvendes som skål til frugt og brød, hvis man da ikke bare vil have den stående som smuk skulptur.

Vi havde prototypen med på den store Formland messe i Herning i sidste weekend, hvor den blev super godt modtaget, så nu skal den i produktion.

Skibet er udviklet i samarbejde med grafisk designer Tove Friborg fra Lemon Design og vil kunne købes i vores webshop i nærmeste fremtid.

Orme-snacks og trøffelvin

I det hele taget var Formland en sanseoplevelse. Vi fik besøgt rigtig mange af de andre stande og smagte på en række specialiteter. Hos ENORM (en orm…), fik vi serveret orm med alle former for krydderier plus en ormebar som snacks til hjemturen. Jeg har aldrig været meget til chips og osterejer, og ormene faldt lidt i samme kategori.

Selv var jeg noget mere begejstret for smagen i naboboden LaPetit vin fra Odense, der har fået eneforhandling på import af en fabelagtig sort trøffel (svamp). Hallo venner, I skal tage til Overgade 25, der venter smagsoplevelser.

En anden smagseksplosion var hos Hattesens Konfektfabrik fra Ærø. Jeg er normalt ikke den store fan af lakridskonfekt, men jeg skal da lige love for, at jeg har fået en ny last. Deres konfekt er smagt til med frysetørrede bær, og der kan ikke være sparet på råvarerne.

I det hele taget fik jeg smagt på mange lækkerier (vildt meget chokolade), som lige kan spises sammen med et glas af vores mjød.

Indkøbskurv
Scroll to Top