Snoremark mjød på krydstogt

Mjød på krydstogt

Krydstogt-turisterne på Seaburn har nu alle muligheder for at blive klogere på mjød.

I det seneste nummer af deres kundemagasin er der en god artikel, der fortæller om mjød og de mange forskellige typer mjød, der produceres , og hvad forskellen på de forskellige typer er.

Temaartiklen rundes af med præsentation af en enkelt producent. Vi rødmer næsten af benovelse over at, det lige præcis er Snoremark, de har valgt at bruge en side på.

At er stort krydstogtmagasin vælger at have et helt tema om mjød, fortæller mig, at interessen for mjød vokser. Måske får vi en dag en interesse, der kan matche interessen for whisky eller gin, der topper for tiden.

Mjød boomer i USA

I USA er interessen for mjød langt større end her i Danmark og de andre nordiske lande, og som turist vil man kunne finde rene mjødbarer.

I følge den amerikanske mjød organisation er antallet af mjødbryggerier vokset fra 30 i 2003 til 300 i 2016, så selv om vi mener, at mjød er en nordisk specialitet, tyder meget på, at vi skal være vakse ved havelågen for at følge med udviklingen i USA.

Seaburn sejler amerikanske turister bl.a. til Danmark fra det tidligste forår, hvor de lægger ind i Skagen, Ålborg, Århus, København og Rønne, så de butikker, der har Snoremark på hylderne får en unik markedsføring.

Snoremark i krydstogt-magasin

Læs artiklen i Seaburn’s kundemagasin. (pdf)

Indkøbskurv
Scroll to Top