Medieomtale

Snoremark får fem ud af seks stjerner i Gastro nr 138, juni 2018

Fem, af seks stjerner – vi smiler

Det var med stor spænding vi sendte de seneste aftapninger af Snoremark Æblemjød til anmeldelse hos chefredaktør Jesper Uhrup på madguroernes inspirationskilde: Magasinet Gastro.

Nu er spændingen udløst, vi fik fem af seks stjerner og er pærestolte.

Jeg ved reelt ikke, hvad det er jeg siger på den video, jeg har fået tilsendt fra det japanske TV-hold, som vi har haft på besøg.

Hvad er det lige jeg siger???

Det kan være en anelse angstprovokerende, ikke at have styr på, hvad der kommer ud af ens mund – og jeg ved reelt ikke, hvad det er jeg siger på den video, jeg har fået tilsendt fra det japanske TV-hold, som vi har haft på besøg.

Erhvervsavisen marts 2018

Klar til eksport

Med vores nye webshop er vi klar til at sælge udenfor landets grænser – og i weekenden tog vi med deltagelse i den svenske øl og whisky messe i Malmø hul på eksporten til Systembolaget.

Snoremark mjød på krydstogt

Mjød på krydstogt

Krydstogt-turisterne på Seaburn har nu alle muligheder for at blive klogere på mjød. I det seneste nummer af deres kundemagasin er der en god artikel, der fortæller om mjød – og Snoremark!

Podcast om mjød og gær

Lyt med, når vi fodrer gæren

Vi har haft besøg af journalist Mette Juhl Jessen fra MadLibitum, der har lavet en fantastisk podcast om gær. Hør hvordan gæren går amok, når vi tilsætter honningen.

Ugebladet Søndag

Snoremark i Ugebladet Søndag

En af de solrige sommerdage i 2015 lagde journalist Rikke Hast og hendes fotograf Hanne Loop fra Ugebladet Søndag vejen forbi Snoremark for at høre historien om vores mjød eventyr – og selvfølgelig smage på de enkelte varianter.

Snoremark i Daily Telegraph

Besøg af vinanmelderen fra Daily Telegraph

Vi fik godt nok travlt, da vinanmelderen fra Daily Telegraph Victoria More meldte sin ankomst. Men vi er dybt beærede over, at hun og hendes redaktør har valgt at tage turen til Danmark alene for at smage på og anmelde Snoremarks Æblemjød.

Indkøbskurv
Scroll to Top