Jeg ved reelt ikke, hvad det er jeg siger på den video, jeg har fået tilsendt fra det japanske TV-hold, som vi har haft på besøg.

Hvad er det lige jeg siger???

Det kan være en anelse angstprovokerende, ikke at have styr på, hvad der kommer ud af ens mund – og jeg ved reelt ikke, hvad det er jeg siger på den video, jeg har fået tilsendt fra det japanske TV-hold, som vi har haft på besøg. På den anden side er det også sindsygt underholdende, at se og høre sig selv rulle sig ud på (hvad jeg forventer er) formfuldendt japansk, når man som jeg hverken kan læse eller forstå sproget.

Produkter relateret til bier og honning fylder så meget i Japan, at der en gang om ugen sendes et indslag om honning og bier i Japansk TV – og at de ligefrem har et museum dedikeret til bier og honning.

Hvis man har lyst til at følge TV Tokyo Digital7 på deres tur rundt i verden, hvor de dokumenterer bi-hold, brug af honning og andre spændende ting i relation til vores små flyvende væsner, kan man se mere her og hvis du har lyst til at høre historien om Snoremarks mjød fortalt af brygmesteren på japansk, så lyt med her:

YouTube video
Indkøbskurv
Scroll to Top