Mjødsmagning i coronatider

Som konsekvens af coronapandemien har vi været i tænkeboksen for at finde muligheder for fortsat at holde gang i vores lille mjødbryggeri. Vi havde glædet os til at se en masse mennesker til smagninger og events i løbet af året, men der har været stille og de større arrangementer er naturligvis blevet aflyst.

Heldigvis bliver mjøden på flaskerne bare bedre og bedre, desto længere de lagres, men pengekassen er på en barske sultekur. I stedet for helt at aflyse vores planlagte smagninger har vi valgt at tilbyde smagningerne som mini-events, hvor der max er plads til 8 gæster af gangen. Vi har investeret i mini-flasker, så hver deltager får sit eget smagekit udleveret, og vi dermed kan minimere smitterisikoen.

Smagninger i det fri

Der er heldigvis god plads i bryggeriet, og vi har sprit både til indvortes men også til udvortes brug. Hvis vejret ikke stiller sig totalt på bagbenene, så afvikler vi smagningerne i det fri, med den gode udsigt over landskabet, plantagen og kig til Roskilde Fjord.

Vi har også besluttet at forsøge os med virtuelle smagninger, hvor man kan sidde derhjemme og nyde de forskellige mjød og via den tilsendte link får præsenteret de forskellige varianter, vi producerer på Snoremark. Den første virtuelle smagning bliver fredag 7. maj, og man køber billetter via vores webshop, så sender vi smagekit og link til det virtulle arrangement.

Indkøbskurv
Scroll to Top