[vc_row][vc_column][vc_column_text]Snoremark mjødsmagning

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vi elsker at få besøg og vise rundt på bryggeriet. I er velkomne til at besøge os året rundt, smage på vores forskellige typer af mjød, vermouth og ginlikør og få en rundvisning. Køb billet til et offentligt arrangement eller bestil er særarrangement på kd.krameronsobfsctd@ofni

Der er åbent dagligt kl. 10.00 – 18.00 i gårdbutikken.

COVID-19: Vi åbner først for rundvisninger med mjødsmagning og honningarrangementer fra maj 2021, men corona bæstet dikterer vilkårene.Hvis det viser sig, at de annoncerede arrangementer ikke kan gennemføres på de planlagte datoer på grund af virusens hærgen, kan I få pengene retur eller vælge et senere arrangement. Men som alle andre små virksomheder er vi taknemmelige, hvis I fortsat har lyst til at handle hos os, mens vi kæmper os gennem konsekvenserne af Covid-19’s hærgen.

Vi har smagning og rundvisning følgende dage

Lørdag 8. maj kl. 14.00

Søndag 23. maj kl 14.00

Lørdag 12. juni kl. 13.00

Søndag 27. juni kl. 14.00

På rundvisninger & smagninger kan I høre om mjødbryggeriet, processen med at skabe mjød, smage på vores prisvindende mjød og få serveret vores berømte drinks Mjød’jito eller en Mead & stormy. Hvis vejret er fint, vil en del af arrangementet foregå udendørs, så I kan sidde og nyde udsigten over plantagen, fårene og det åbne landskab. Vi tager en tur  forbi plantagen, bistaderne og de urter, vi anvender i produktionen.

 

Jeres eget arrangement

Har I en vinklub, skal holde en polteraften, et arrangement i jeres virksomhed eller bare en gruppe af gode venner som er nysgerrig på at besøge Danmarks mest innovative mjødbryggeri og smage på vores mjød, så arrangerer vi gerne smagning med rundvisning. I kan vælge:

  •  et privat arrangement med smagning med min. fem forskellige mjød og rundvisning er 150,- kr person, vi afregner dog minimum for 10 personer. COVID 19: max 9 personer og afregning for 9
  • et privat arrangement hvor smagning og rundvisning kombineres med en tapasanretning, lidt sødt og en kop kaffe til 275,- kr per person, vi afregner minimum for 10 personer. Spisningen foregår i selve bryggeriet, hvor der max er plads til 32 personer. COVID 19: max 9 personer og afregning for 9

Kontakt os så finder vi en dato kd.krameronsobfsctd@ofni eller ring +45 30227761

Smagninger hos jer

Vi rykker også gerne ud til jer og holder foredrag om mjød, brygning, historie og mytologi – og ikke mindst smagning af mjød. Kontakt os, så finder vi sammen ud af omfang, emne og pris. kd.lkrameronsobfsctd@ofni eller mobil +45 30227761.

 

 

Glæd jer til den sidste weekend i september, hvor vi fejrer Mjødens Dag. Her har I mulighed for at smage på mere end 50 forskellige mjødtyper fra Nordens bedste mjødbryggere. Arrangementet i 2020 vil blive fviklet i Spinderihallerne i Vejle.

Snoremark Mjødbryggeri har sammen med Danmarks Biavlerforening taget initiativ til at genskabe den nordiske tradition, hvor vi fejrer Mikkelsdag med at drikke mjød og spise kommenskringler.  Vi afviklede Mjødens Dag for første gang i 2018, og succesen bliver gentaget i 2021. Målet har været at skabe en årlig tilbagevendende tradition. Mjødens Dag viste sig at være en fantastisk ramme for alle mjødbryggere og mjødelskere, og vi glæder os til at se jer alle plus endnu flere i 2020.

De første to år blev mjødfestivallen holdt på Snoremark og Roskilde Lilleskole, Gundsølillevej 50-52, Tågerup, 4000 Roskilde. Planen i 2021 er at afholde arrangementet i Jylland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]CONTENTS[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Indkøbskurv
Scroll to Top