Jim&Tony Premium Pink Gin

325,00 kr.

En pink gin – De to GT nørder Jim&Tony var hurtige til at tage udfordringen op, da ønskerne trillede ind og det lykkedes dem at finde den rigtige opskrift på en gin, der ikke alene er pink, men også udviklet specielt til, at mixe med pink tonic og andre typer sodavand/limonader.

Basen i JIM & TONY PREMIUM PINK, er grundlæggende den samme som i JIM & TONY BUCKTHORN, men blandingsforhold er justeret og alkohol procenten er sænket til 40 % – perfekt til pink mixere.

De har også gode bud på perfekte pink drinks

500 ml

Kategori: Tags: , , , ,

Passer til :

Skal det være pink, skal det være Jim&Tony Premium Pink!

Allerede kort tid efter de første flasker af Jim&Tony’s Primium Havtorn Gin var kommet i handlen, trillede det ind med ønsker om en pink version.

De to GT nørder var hurtige til at tage udfordringen op, og det lykkedes dem at finde den rigtige opskrift på en gin, der ikke alene er pink, men også udviklet specielt til at mixe med pink tonic og andre typer sodavand/limonader.

Basen i JIM & TONY PREMIUM PINK er grundlæggende den samme som i JIM & TONY BUCKTHORN, men blandingsforhold er justeret og alkohol procenten er sænket til 40 % – perfekt til pink mixere. De to nørder har også gode tips til pink drinks med blandt andet rabarber eller jordbær.

JIM & TONY – Premium Pink er fremstillet udelukkende ved destillering af nøje udvalgte råvarer, enebær, koriander, fennikel og havtorn. Det hele er ‘handcrafted’ ved brug af Henriks smukke kobberkeddel på STONE GRANGE i Fredensborg.

Jim&Tony Pink GT

–    GT glas –    1 del Jim&Tony Premium Pink –    2-3 dele Fever-Tree  Aromatic Tonic Water –    Et par skiver lime –    Masser af isterninger

Royal Strawberry delight

–    High Ball glas –    5 cl. Jim&Tony Premium Pink, mixes med en håndfuld friske jordbær, som blendes med  isterninger og sukker. –    Pyntes med et helt  jordbær og et par mynteblade

Jim&Tony Rhubarb

–    High Ball glas –    1 del Jim&Tony Premium Pink –    2-3 dele økologisk rabarber limonade –    Et par skiver lime –    Masser af isterninger
Indkøbskurv
Scroll to Top