Snoremark er ikke længere væk end telefonen
Ring på tlf. +45 3024 7761
Honneymoon en måned med honning sikrer de nygifte en arving i løbet af ni måneder
Filosofi

Smagen

Æblemjød har en meget rund og fyldig smag, og har en lang eftersmag, hvor man klart kan smage såvel æbler som honningen og en tvist af de urter eller frugter, der pirrer smagsløgene. . duft af varm sommer hvor såvel æble som honning og er en hedvin, der holder ca 16%

Råvarer: Vores mjød skal brygges på frugter og urter, der hører hjemme i den danske natur. Vi arbejder med få og enkle råvarer for at få en enkel men fyldig smag.

Vi arbejder kun med friskpresset æblemost, altid usprøjtet og så vidt muligt vores egne økologiske æbler. Vi kan derfor kun brygge en gang om året, nemlig i efteråret, når æblerne har nået deres max sødme.

Brygning: I bryggeprocessen bruger vi de mest skånsomme metoder for ikke at ødelægge de fine smagsstoffer i henholdsvis honning og frugt eller urter.

Vi arbejder lavteknologisk, det vil sige at vores bryg fuldt ud påvirkes af vejrets luner, så et varmt efterår og vinter giver en anden æblemjød end kolde vintre med hård frost.

Årgange: Snoremark æblemjød er et årgangsprodukt på samme måde som gode vine, hvor smagen er afhængig af det enkelte års klima. En kold våd sommer med en isvinter vil give et helt andet produkt end en tør varm sommer med en varm vinter. Derfor vil det altid tydeligt fremgå, hvilket år Snoremark æblemjød er høstet og produceret.

Holdbarhed: Alder er et adelsmærke. Æblemjød er klar til at blive tappet efter 6-7 måneders gæring, men smagen udvikles og modnes med tiden, så drikken bliver bedre for hvert år, den lagres.

Ved lagring dannes der en smule bundfald, derfor opbevares flasken bedst oprejst. Efter åbning kan æblemjød fint holde sig, hvis proppen slutter tæt og den beskyttes mod varme og lys.

 

Snoremark

Karin Sloth & Thomas Bredholt
Gundsølillevej 52 B DK-4000 Roskilde
+45 3024 7761
info@snoremark.dk